Kdo, proč zrovna on/ona, nebo já? Toto je otázka, kterou si kladu každou chvíli a určitě nejsem sama.

Jak na tohle reagovat ??

10. 1. 2013 11:40
Rubrika: Já a moje problémy | Štítky: kamarádka

Tady je menší sloh, jak mě vnímá moje nejlepší kamarádka (teda jestli se tomu dá tak říkat)

 

  • 14:21
     
     
    Kájuš Vajdíková

    Já:melo by to celkem dost velkej spad .... vlastne sorry ne jenom kamarad ale BFF a NCŽ
    Zdeňa Šuri Šuranský:
    co?g
    Vlasta Švestková
    Best friend forever a na cely zivot
    Zdeňa Šuri Šuranský
    aha
    Já:
    cos myslel ze to je ??
    Zdeňa Šuri Šuranský:
    no ja nevim
    ja sem myslel, ze si delas srandu s tema skratkama
    Vlasta Švestková:
    ?????jo to jsem tu zkratku jsem vymyslela ja????? 
    Karolína Vajdíková: děláš si ze mě.... ??? ... nebo špatně vidím.. ??? a to si říkáš kamarádka.. ????
    Nejen že si falešná jak sníh na poušti ale ty si opravdu nemožná.. víš co, má tě plné zuby, ale nebudu raději sprostá, protože pro tebe ani taková nadávka neexistuje, no myslím že stačí že se menuješ Vlasta.. si opravdu hrozná, všem lžeš, kopíruješ lidem to co !!!!!ONI VYMYSLELI!!!!!, přivlastňuješ si věci, každého naprosto miluješ jako např. Jan Kovářík, Lazar, Pietro..... apod.
    No kdybych měla o tobě napsat charakteristiku, jaká si, myslím že by mi už někde na začátku dopsala propiska.. 
    Takže, na první pohled neokouzlující, divná,... holka, která nemá vůbec ponětí o světě, myslí si o sobě bůh ví co, nejvěčí borka, která umí naproto všechno, umí zpívat(falešně), krásně tančit(Brčkovi to naprosto kazíš), vymýšlíš si naprosto všechno!!, a máš styl!!(SWAG)!,.. 
    No, kdybys na chvilku aspoň vnímala a podívala se do zrcadla, určitě bych nevyděla mladou dospívající 16-tiletou dívku, vyděla bys tak leda trosku která o sobě ani trochu nepečeje, má neumyté vlasy, má vředy na obličeji, nosí dětinské oblečení, poslouchá hudbu z roku 1 2 3, která se nesnaží udělat krok dopředu,ale tak leda do zadu.., která zakryje všechny svoje přednosti(vzhled atd.) a to co jí chybí(přebývá) to ještě víc zvírazní.. Někdy mi příde že ráno to co první najdeš ve skříni to si na sebe dáš.. a ani nad tím nepřemýšlíš co děláš.. 
    Ohlédni se kolom sebe, podívej se na typické 16-tileté děvce.. Myslíš že ste si podobné, v chování, vzhledu, oblečení,..?? Těžko, ty o sebe ani trochu nepečuješ, chodíš neupravená, a divíš se že o tebe žádný kluk nestojí? Ty se totiž chováš jak malé děcko, ty totiž vůbec netušíš jak se máš ke klukovi chovat, na Facebooku pořád sdílíš nějaké obrázky a asi si myslíš že o to všichni stojíme, a myslíš si že jemu(Zdeňovi) tím tak dokážeš tvoji "lásku" nebo co??.. Víš, podívej se třeba na mě.. občas něco sdílím(aby to viděl) nebo tak, (ale hrozně málo) ale rači MU něco pěkného řeknu do očí, pošlu MU nějakou pěknou sms, dám Mu PUSU.. no myslím že je lepší mu to říct osobně, upřímně, PRAVDU! než abys to vykřičela do svěra a aby se na to každý mohl podívat na Facebooku..
    Jo a jestli si myslíš že on tě hned strasně MILUJE, tak o tom hooooooodně pochybuju, jo a kluci nejsou nějak extra na to, aby jich holka pořád hlídala, jak pejska, říkala mu miláčku, zlatíčko, každou chvilku mu psala jak to móóóc miluje.. Ale vlastně ty ho táááááááák strašně MILUJEŠ a přim tom se znáte tak max 14 dní  p.s tipuju že Vám to vydrží tak max do konce ledna  
    Jo a talentovky? zbytečné tam chodit!.. Kdyby ses aspoň snažila, ale ty všechno děláš jen tak na 50%, a nedáváš do toho srdce.. Ještě sem neviděla čvověka, který by o tobě řekl že si myslí že je uděláš a dostaneš se tam.. Možná pro to něco děláš.. ale to je málo.. ono k tomu potřebuješ něco co tobě chybí -> TALENT, ty herečko!.. Hrát si ně něco co nejsi, to ti jde, nebo někomu lhát do očí.. Jo a ty tvoje básničky a příběhy.. ale ty máš vlastně podle Bařinové talent, a nemáme se ti všichni ve třídě smát, protože ty by ses jinak rozbulela! jako vždycky.. 
    Nebo jak sme spali u nás s Vev a Maruš, a tys prostě potřebovala být zajímavá a musela sis vymyslet to tvoje kolébání!..
    Víš TY na tohle ještě nemáš, namáš na to chodit s klukem.. v tobě je ještě malé dítě, a né dospělé holka,.. a proto taky tak vypadáš.. 
    Ty si vnitř malé děcko, které se nemůže dostat z té (ne)dospělé holčičky.. je uzavřené v tobě! .. a ty si za to můžeš, protože nemůžeš vyrůst z té malé Vlastičky.. ano určitě si říkáš, že co si to dovoluju že, protože mě je 14, a ty si ta nejstarší ve třídě.. ale chováš se tak? ani trochu.. 
    Vždyť ty se bojíš nosit tampóny, vůbec se neznáš(kdybys to nepochopila tak-> tam dole), make-up? tak ten neviděl tvůj obličej ani z letadla, a co je to SEX nebo věci okolo něho??.. wtf že... ono normální holky v tvé věku u mají zkušenosti, ale těch má víc u můj malý bratr.. 
    Jo a na tu tvoji ehm oslavu mě ani nezvy.. zbytečné .. normální člověk by to šel zapít a užít si s kámošema, a né dávat si dárečky jak malé děcka.. a hrát u vás hry s Ester.. 
    Jo a nezapomeň to požalovat mamince, protože ty si VELKÁ holka.. která se se vším vypořádá sama, a nepotřebuje k tomu maminku  
    Víš co, já ti lhát nebudu, nejsu tak ubohá abych někomu něco nahlávala, já mluvím pravdu a jsem JENOM upřímná  .. Takže jo, poslala sem ten chat Denči, a přečetla si to i Štěpka.. No a co? O důvod víc, proč se ti smát.. Aspoň se přiznám a neříkám blbé výmluvy, kterým by něvěřilo ani malé dítě  promiň já zapoměla, ty si ještě dítě.. 
    To už je asi všechno  .. nazdar!

     
  • 14:26
     
     
    Kájuš Vajdíková
     

    Vlasta rači nic neříká.. Miminko pláče! 

     
  • 14:30
     
     
    Denča Francová
     

     enom dneskaj ... 

     

    (Ps: tu zkratku jsme vymyslely tři holky Já, Verísek a Karolína :( )

    Jak na to reagovat, to fakt nevím :( Všem děkuji předem za rady :)

Zobrazeno 719×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz