Kdo, proč zrovna on/ona, nebo já? Toto je otázka, kterou si kladu každou chvíli a určitě nejsem sama.

Maltézská pomoc o.p.s.

13. 6. 2013 20:08
Rubrika: Všechno možné | Štítky: důležité

Dobrý podvečer,
chtěla bych Vás moc a moc poprosit, jestli byste byli ochotní pomoci. Organizace Maltézská pomoc o.p.s shání stále ještě náhradníky dobrovolníků. V rámci dne vozíčkářů a lidí dobré vůle, proběhne na Velehradě setkání, kde je potřeba zajistit dobrovolníky, aby se starali o chod této akce. 
Kdyby někdo měl zájem o to pomoci a zároveň se něco přiučit, tak tahle akce proběhne v termínu 2. - 5. 7. 2013.
Samozřejmě není důležité, jestli jsou zájemci členy a stálými dobrovolníky. Tahle organizace má i jednorázové dobrovolníky a tím nabízí velký výhled našim generacím.
Jedinou podmínkou je aby zájemci měli víc jak 15 let. V rámci tohoto setkání se budou zájemci proškolovat v různých oborech. Např.: První pomoc, nebo komunikace s osobami s buď to mentálním nebo tělesným postižením. Vám se to může potom hodit i v praxi. Ale, nemusíte se tam hlásit sami, můžete se domluvit s kamarády známími a šiřte prosím informaci dál, i když byste nejeli, ať mají možnost se přihlásit i jiní zájemci.

Předem děkuji, za přečtení a sdílení mého vzkazu 
Za Maltézskou pomoc o.p.s. 

Vlasta Švestková

PS: Zájemci napiště mi vzkaz, a já Vám pošlu přesnější informace :)

Zobrazeno 955×

Komentáře

katkaNesvadbová

Ahoj Vlasto. Je mi 24 let. Maltézskou pomoc jsem viděla v práci na CSM ve Žďáře nad Sázavou. Nabídka, stát se náhradníkem dobrovolníka mě oslovila. Na Velehradu ale budu jen 5.7. od rána a na mši svaté.Dopotujeme jako poutníci z Prahy, z farnosti Terezičky od dítěte Ježíše. Pokud má můj zájem o pomoc smysl, ráda bych to předem věděla...

vlastasvestkova123

Milá Katko, napíšu koordinátorovi, jestli to tak může být. Můžu Tě ale ujistit, že i kdyby jsi se rozhodla jet na celou dobu, cestu máš proplacenou a ubytování a stravu zajištěnou. Ale zeptám se Ti na ten jeden den a dám Ti vědět :)

RomanaJanáčová

Ahoj, chtěla bych pomoci. Můžu po celou dobu od 2.-5.7.

vlastasvestkova123

Dobře, pošlu Ti bližší info

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz