Kdo, proč zrovna on/ona, nebo já? Toto je otázka, kterou si kladu každou chvíli a určitě nejsem sama.

Moje víra

30. 10. 2014 20:06

Ahoj všichni,

ráda bych se s vámi podělila o moje poznání se s Bohem.

Bylo to složité a myslím, že cesta byla velice trnitá a bolestivá. Ne že bych si nějak ublížila, nebo tak, ale spíše to bylo hodně psychicky náročné.

Všechno to začalo tak, že jsem se začala doma hodně hádat s rodiči a rodinou. Bylo to pro mne hodně náročné a hodně citově jsem za tu dobu vyprahla. Díky těmto problémům jsem skončila v nemocnici, což mi taky nepřidalo na sebevědomí a ani na ničem jiném, jen mi to pomohlo přitáhnout si ty vztahy tak, aby se nerozpadly, alespoň s lidmi, kteří mně mají rádi a můžu je i přes krevní rozdílnost, říkat sestro či bratře. Každou chvilku s nimi jsem načerpávala sílu jít dál.

Magda, moje nejlepší kamarádka i "sestra" mně povzbuzovala ve veškeré činnosti... Ať jsem dělala, co jsem dělala, stála vždy za mnou a potom mně seznámila s úžasným klukem. Musel to být Boží záměr, protože jinak to nevidím. Bůh mi Davídka musel poslat do života a to s takovou mocí a láskou, kterou ani já nedokážu pořádně opětovat... (I když se s Davidem pořád hádáme, kdo koho miluje víc, tak vím, že on mě miluje víc, než já jsem schopna vůbec dáti) Tenhle kluk se i po dlouhodobém pobytu v nemocnici, stal impulzem pro to, aby se moje rodina opět ztmelila dohromady a abychom se znovu snažili porozumnět jeden druhému.

Od té doby pociťuji lásku, kterou jsem nikdy nepociťovala a vím, že to není jen tak. Protože touhle láskou učil hospodin milovat... A lidé se tomuhle druhu lásky spíše vyhýbají. Myslím si, že mi Davídka do života poslal ze záměrem, aby se můž život z noční můry změnil na život, který stojí za to žít. 

Moje otázka na konec zní: Jak je možné, že téměř cizí člověk vás pochopí daleko rychleji, než člověk, který vás zná delší dobu? Je možné, že mi Bůh poslal Davida, když viděl utrpení v naší rodině? Že ho poslal, aby nám pomohl? A taky, že je možné, abych zrovna já měla takové štěstí, že si Davídek vybral zrovna mě, za svou přítelkyni/holku/ doufáme že později i manželku? Je tohle všechno Boží záměr? 

 

Děkuji za odpovědi na mé otázky :)

Zobrazeno 638×

Komentáře

Lucullus

Hezké, leccos mi to připomíná, ale to nebudu rozebírat :-) No, myslím, že Bůh opravdu moc hezky zapůsobil v Tvém životě a fandím Ti abyste měli hezký vztah. Hlavně by bylo fajn abyste Pána měli jako základní kámen :-) No pokusím se odpovědět: 1. nevím cesty Pána jsou nevyzpytatelné 2. ano myslím, že je to možné 3. myslím, že ano 4. Ano jistě :-) 5. Myslím, že rozhodně ANO :-) Přeji mnoho Božího požehnání i nadále.

vlastasvestkova123

Děkuji mockrát :) :D

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz